(097) 797-3-797

(095) 100-02-02

(093) 655-1-655

Лімузин Хаммер — Розкіш та Стиль на Вашому Весіллі в Ужгороді

Ваше весілля — це найважливіший день у вашому житті, і ми готові зробити його неповторним. Якщо ви шукаєте стильний та розкішний лімузин для весільного кортежу в Ужгороді, компанія з прокату лімузинів Лімолюкс має саме те, що вам потрібно!

Лімузин Хаммер — Розкіш на Вашому Шляху

Наш Лімузин Хаммер — це втілення стилю та елегантності. Завдяки вражаючому дизайну та розкішному інтер’єру, він стане справжньою окрасою вашого весільного кортежу. Щоб замовити Лімузин Хаммер в Ужгороді, просто зверніться до нас, і ми зробимо цей день ще більш незабутнім.

Прокат Лімузинів у Мукачево та Закарпатті

Ми розуміємо, що ваше весілля — це особливий момент, і ми готові забезпечити найвищий рівень обслуговування. Наші професійні водії гарантують вашу безпеку та комфорт під час поїздки. З Лімолюкс ви отримуєте не лише автомобіль, але і вишуканість, неперевершений сервіс та вражаючі моменти.

Ціна Оренди Лімузина в Ужгороді та Закарпатті

Ми розуміємо важливість розумної витрати грошей під час підготовки до весілля. Тому ми пропонуємо конкурентоспроможні ціни на оренду лімузина в Ужгороді та Закарпатті. З Лімолюкс ви отримуєте більше, ніж просто автомобіль — ви отримуєте враження, які залишаться з вами назавжди.

Замовити Лімузин Хаммер: Просто та Зручно

Замовити Лімузин Хаммер у Лімолюкс — це просто. Зателефонуйте за номером 097-797-3-797, і наша команда з радістю вам допоможе організувати стильний в’їзд на вашому весіллі.

Оберіть Лімолюкс — оберіть розкіш, стиль та незабутні моменти на вашому весіллі!
Лімузин Хаммер, прокат лімузинів в Ужгороді

Лімузин для зустрічі з пологового мами та немовляти

 

ПРокат лімузинів ЛімоЛюкс пропонує  неперевершений спосіб прибути додому з роддому — виїзд на власному лімузині! Наша послуга «Люксова встріч» дозволяє вам відчути себе справжньою зіркою ще до того, як ви вийдете з лікарні.

Чому саме ми?

  1. Затишок та Комфорт: Наші лімузини виготовлені для найвищого комфорту. Ви зможете насолоджуватися приємним затишком, витративши цей час на найважливішому етапі вашого життя.
  2. Стайлінг: Вам не потрібно хвилюватися про свій зовнішній вигляд після пологів. Наш лімузин дозволить вам прийти додому в стилі та комфорті.
  3. Фотосесія: Збережіть цей особливий момент на фото! Наш водій буде раджувати найкращі куточки для фотосесії, щоб ви могли згодом пригадати цей важливий день.

Як замовити?

Замовити нашу послугу «Люксова зувстріч» легко. Просто зателефонуйте за номером 097-797-3-797 та оформіть замовлення. Ми забезпечимо вам стильний та безпечний перехід з пологового будинку до оселі.

Нехай цей день буде для вас особливим, а зустріч із новонародженою дитиною запам’ятається на все життя. Оберіть «Люксову зустріч» — бо ви і ваша малятко — справжні зірки!

Компанія ЛімоЛюкс — завжди поруч у найважливіших моментах вашого життя! Люксова подорож мама та маляткою від прокату лімузинів ЛімоЛюкс!

Ви шукаєте ідеальний автомобіль для весілля? Cadillac Escalade — це чудовий варіант

Оренда Cadillac Escalade на весілля — це можливість прикрасити святковий кортеж красивим та стильним автомобілем. Цей автомобіль — символ романтики, кохання та вишуканості. Кожна пара молодят мріє про те, щоб всі гості помітили їх прибуття, і Cadillac Escalade гарантовано забезпечить увагу всіх присутніх.


Ціна на оренду Cadillac Escalade на весілля залежить від тривалості оренди, місцезнаходження та декору автомобіля. Проте, незалежно від цих факторів, оренда Cadillac Escalade — це інвестиція в ваше незабутнє весілля та пам’ять на все життя.

Оренда Cadillac Escalade на весілля дозволить молодятам насолоджуватися комфортом та зручністю під час святкової поїздки. Цей автомобіль оснащений усім необхідним для приємної та розслабляючої подорожі.

Крім того, Cadillac Escalade — це ідеальний автомобіль для створення незабутньої атмосфери на вашому весіллі. Ви можете обрати свадебний декор, який відповідатиме вашим уподобанням та підкреслить стиль та індивідуальність вашого свята.

Якщо ви шукаєте ексклюзивний та незабутній варіант для вашого весілля, то оренда Cadillac Escalade — це саме те, що вам потрібно. Цей автомобіль відображає розкіш та елегантність, а також стане чудовою прикрасою на будь-якому весіль. Цей елегантний та розкішний джип на весілля приверне увагу всіх гостей свята та створить незабутню атмосферу на вашому весіллі.

Лімузин на весіллі, як сервіз на банкеті — необхідний!!!




Смак має бути у всьому! Як висловлювався класик, має бути прекрасне все! Особливо, якщо мова про весільний день! Може бути гарна весільня сукня,  костюм від кутюр, найсвіжішій весільний букет і…. весільний кортеж в різнобой: седани з різних епох та років, кольори, що з хлопавки. Нібити їхати і можна , а виглядає, як відсутність сервізу на банкетному столі.
Лімолюкс пропонує сформувати весільний кортеж з гарних та однакових лімузинів. Два, три, або за потребою, наша компанія сформує святковий автопарк зі смаком та стилем, світлини будуть радувати гарними весільними машинами , що прикрасять урочистий день та сможуть зробити комфорт весільній процесії.
Оренда лімузину на весілля

Лімузин Чернівці

Наразі, ці світлини вже історія! Випускний вечір  — значна подія в житті! Саме тому, так важливо, щоб цей день реально асоціювався б із радістю! 
Для створення святкового та урочистого моменту вчорашні студенти зробили для себе гарний колективний подарунок — прокат лімузину Хаммер! Просторий та гарний Hummer лімузин спромігся вмістити випускників Закарпатського універу з далекої країни.
Класна вийшла прогулянка на лімузині Хамер 
в Чернівцях по краєвидним вулочкам міста

Існує думка, що для дітини батьки не жалітимуть нічого, незалежно від ціни, будуть задовільняти бажанки дітей. А якщо батьків немає? Хто створюватиме відчуття свята? Здійснить заповітні мрії? Хто зробить замовлення лімузина на свято? Тут на думку спадає вислів «Чужих дітей не буває!»
Святковий кортеж неймовірно щасливий бути причетним до створення творіння радості для дітей, що зазнали дефіцит батьківської любові. Нехай прогулянка містом на лімузині Хаммер  буде початком намиста вражень на життєвому шляху дітлахів! Прокат лімузинів разом з колективом Благодійної організації «Під крилом» запрошує приєднатися всіх небайдужих!

Як обрати авто на весілля?

Якщо ваше весілля планується в економ-варіанті, то тут вибір лише серед автівок родичів та друзів, які можуть презентувати прокат авто на весілля, як весільний подарунок.
Але, якщо ви бажаєте зробити дійсно стильне свято,ж то без прокату лімузинів , свято буде не повним…
Отже, при прокаті лімузину на весілля, слід враховувати наступні чинники:
1 — Стиль весілля — Якщо свято тематичне, то й машина для молодят має бути у відповідному стилі — Ретро , наприклад як карета Крайслер лімузин

Лімузин Chrysler 300C kareta

 

або потужну та брутальну, наприклад, як Хаммер лімузин

2 — 

Як прикрасити авто на весілля?

Минулого року фаворитами прикрас авто на весілля були кумедні мілашки- медведики) Цьогорік тенденції ще не зрозумілі, але вважається, що медведики не вратать споїх позицій на капотах весільних машин! Із варіантів: лімузин на весілля! Цей автомобіль досить самодостатний та не потребує додаткових прикрас! Ну, можливо, іменні номерні знаки молодят))

 

Лимузин Борисполь, Лимузин Александрия, Лимузин Белая Церковь, Лимузин Бердичев, Лимузин Боярка, Лимузин Бровары, Лимузин Васильевка, Лимузин Винница, Лимузин Вишневое, Лимузин Владимир-Волынский, Лимузин Дрогобыч, Лимузин Дубно, Лимузин Житомир, Лимузин Золотоноша, Лимузин Ивано-Франковск, Лимузин Калуш, Лимузин Каменец-Подольский, Лимузин Киев, Лимузин Кировоград, Лимузин Ковель, Лимузин Коломыя, Лимузин Коростень, Лимузин Коростышев, Лимузин Кролевец, Лимузин Кузнецовск, Лимузин Лубны, Лимузин Луцк, Лимузин Львов, Лимузин Могилев — Подольский, Лимузин Мукачево, Лимузин Надворная, Лимузин Нежин, Лимузин Нововолынск, Лимузин Новоград-Волынский, Лимузин Обухов, Лимузин Пирятин, Лимузин Прилуки, Лимузин Рава-Русская, Лимузин Ровно, Лимузин Ромны, Лимузин Славута, Лимузин Сумы, Лимузин Тернополь, Лимузин Ужгород, Лимузин Умань, Лимузин Фастов, Лимузин Хмельницкий, Лимузин Хуст, Лимузин Червоноград, Лимузин Черкассы, Лимузин Чернигов, Лимузин Черновцы, Лимузин Шостка Лімузин Бориспіль, Лімузин Олександрія, Лімузин Біла Церква, Лімузин Бердичів, Лімузин Боярка, Лімузин Бровари, Лімузин Василівка, Лімузин Вінниця, Лімузин Вишневе, Лімузин Володимир-Волинський, Лімузин Дрогобич, Лімузин Дубно, Лімузин Житомир, Лімузин Золотоноша, Лімузин Івано-Франківськ, Лімузин Калуш, Лімузин Кам’янець-Подільський, Лімузин Київ, Лімузин Кіровоград, Лімузин Ковель, Лімузин Коломия, Лімузин Коростень, Лімузин Коростишів, Лімузин Кролевець, Лімузин Кузнецовськ, Лімузин Лубни, Лімузин Луцьк, Лімузин Львів, Лімузин Могилів — Подільський, Лімузин Мукачево, Лімузин Надвірна, Лімузин Ніжин, Лімузин Нововолинськ, Лімузин Новоград-Волинський, Лімузин Обухів, Лімузин Пирятин, Лімузин Прилуки, Лімузин Рава-Руська, Лімузин Рівне, Лімузин Ромни, Лімузин Славута, Лімузин Суми, Лімузин Тернопіль, Лімузин Ужгород, Лімузин Умань, Лімузин Фастів , Лімузин Хмельницький, Лімузин Хуст, Лімузин Червоноград, Лімузин Черкаси, Лімузин Чернігів, Лімузин Чернівці, Лімузин Шостка

Для джипів нема перешкод

 

Для потужного джипа Cadillac Escalade та інших джипів немає перешкод! навіть, якщо дорога існує лише як напрямок, джип Каділак та кортеж із джипів майстерно подолає всі перешкоди, при цьому як авто виглядає урочисто та по-богатому!

Лімузин Lincoln Excalibur на весіллі — відео

В головних ролях цього фільму — молодята, оркестр, весільні батьки та

Лімузин Lincoln Excalibur 

Свадебный Кортеж в Винница ,прокат лимузинов Винница ,аренда лимузинов Винница ,лимузины Винница,лучшие лимузины Винница,лимузин Казатин,аренда лимузина в Казатине,лимузин на свадьбу Казатин,заказать лимузин на свадьбу в Виннице, лимузин Винница,лимузин в городе Винница,прокат лимузина Виннице, аренда лимузина Тростянець,лимузин Могилев-Подольский, лимузин Тульчин ,свадьба на лимузине Винница, лимузин Хмельник,авто на свадьбу Козятин ,лимузин Козятин, лимузин Ямпиль,прокат лимузина Могилев-Подольский , лимузин Бар ,аренда лимузина Тростянец ,лимузин Тростянец, прокат лимузина в Тростянце,прокат лимузина Винница, прокат лимузина Погребище, Аренда лимузин г.Винница,  Лімузин Луцьк лімузин на Волині лімузини Луцьк лімузини на прокат в Луцьку, оренда лімузинів в Луцьку, лімузин в Луцьку, прокат лімузинів Луцьк, замовити лімузин Луцьк недорого без посередників, Лімузин Ковель лімузини Ковель лімузини на прокат в Ковелі, оренда лімузинів в Ковелі, лімузин в Ковелі, прокат лімузинів Ковель, замовити лімузин Ковель недорого без посередників, Лімузин Хмельницький, лімузини Хмельницький лімузини на прокат в Хмельницькому, оренда лімузинів в Хмельницькому, лімузин в Хмельницькому, прокат лімузинів Хмельницький, замовити лімузин Хмельницький недорого без посередників
Лімузин Нетішин, лімузин Славута, лімузин Ізяслав, лімузин Шепетівка, лімузин Білогіря, лімузин Старокостянтинів, лімузин Полонне, лімузин Красилів, лімузин Волочиськ, лімузин Камянець-Подільський, лімузин Городок, лімузин Летичів, лімузин Деражня, лімузин Стара Синява, лімузин Нова Ушиця, лімузин Ярмолинці, лімузин Теофіполь, лімузин Хотин, Лімузини Хмельницький, прокат лімузинів в Хмельницькому, оренда лімузинів на весілля в Хмельницькому, замовлення весільного лімузина в Хмельницькому Лімузини Рівне, прокат лімузинів в Рівному, оренда лімузинів на весілля в Рівному, замовлення весільного лімузина в Рівному Лімузини Тернопіль, прокат лімузинів в Тернополі, оренда лімузинів на весілля в Тернополі, замовлення весільного лімузина в Тернопіль лимузины Житомир, лимузины в Житомире, прокат лимузинов в Житомире, аренда лимузинов на свадьбу в Житомире, заказ свадебного лимузина в Житомире, заказ лимузина в Виннице прокат лимузинов в Житомире, лимузины в Житомире, лимузин житомир, аренда свадебного лимузина в житомире Прокат VIP-лимузинов хаммер, мега-хаммер, крайслер, карета-лимузин, ескалибур в Житомире лимузин Бердичев, лимузин Коростень, лимузин Новоград, Лімузин Тернопіль, лімузини Тернопіль лімузини на прокат в Тернополі, оренда лімузинів в Тернополі, лімузин в Тернополі, прокат лімузинів Тернопіль, замовити лімузин Тернопіль недорого без посередників, ціна прокату лімузину в Тернополі, лімузин на прокат Тернопіль, лімузин на прокат в місті Тернопіль, весільні лімузини в Тернополі, лімузин на весілля Тернопіль, Лімузин Чернівці, лімузини Чернівці, лімузини на прокат в Чернівцях, оренда лімузинів в Чернівцях, лімузин в Чернівці, прокат лімузинів Чернівці, замовити лімузин Чернівці недорого без посередників, Лімузин Ужгород лімузини Ужгород, лімузини на прокат в Ужгороді, оренда лімузинів в Ужгороді, лімузин в Ужгород, прокат лімузинів Ужгород, замовити лімузин Ужгород недорого без посередників, Лімузин Солотвино, лімузин в Солотвині, прокат лімузинів в Солотвині, лімузин на прокат Солотвино, лімузин на весілля в Солотвині, Солотвино лімузин, оренда лімузинів в Солотвині, авто на весілля Солотвина, замовити машину на весілля в Солотвині , лімузин Рахів, прокат лімузинив в Рахові, оренда лімузіна в Рахові, лімузни Рахів, весільні авто в Рахові, лімузин на прокат в Рахові, ціна прокату лімузинів в Рахові, Лімузин Франківськ лімузини Івано-Франківськ лімузини на прокат в Івано-Франківськ, оренда лімузинів в Івано-Франківську, лімузин в Івано-Франківськ, прокат лімузинів Ивано-Франківську, замовити лімузин Івано-Франківськ недорого без посередників
Лімузин Франківськ лімузини Івано-Франківськ лімузини на прокат в Івано-Франківськ, оренда лімузинів в Івано-Франківську, лімузин в Івано-Франківськ, прокат лімузинів Ивано-Франківську, замовити лімузин Івано-Франківськ недорого без посередників
Лімузин Калуш, Лімузин Коломия, Лімузин Кролевець, Лімузин Лубни, Лімузин Надвірна, лімузин Яремча, лімузин Городенка, лімузин Снятин, лімузин Косів, лімузин Долина, лімузин Тисмениця, Лімузин Снятин, лімузин Калуш, лімузин Бурштин, лімузин Верховина, лімузин Косів, лімузин Рахів

Лімузин Hummer для делегації Герфалайф

Лімузин Hummer H2 white для делегації за здоровий спосіб життя! Наша дяка за обрання нашої компанії з прокату лімузинів, оренду хамер лімузину та долучення до високого!

 

Лимузин Борисполь, Лимузин Александрия, Лимузин Белая Церковь, Лимузин Бердичев, Лимузин Боярка, Лимузин Бровары, Лимузин Васильевка, Лимузин Винница, Лимузин Вишневое, Лимузин Владимир-Волынский, Лимузин Дрогобыч, Лимузин Дубно, Лимузин Житомир, Лимузин Золотоноша, Лимузин Ивано-Франковск, Лимузин Калуш, Лимузин Каменец-Подольский, Лимузин Киев, Лимузин Кировоград, Лимузин Ковель, Лимузин Коломыя, Лимузин Коростень, Лимузин Коростышев, Лимузин Кролевец, Лимузин Кузнецовск, Лимузин Лубны, Лимузин Луцк, Лимузин Львов, Лимузин Могилев — Подольский, Лимузин Мукачево, Лимузин Надворная, Лимузин Нежин, Лимузин Нововолынск, Лимузин Новоград-Волынский, Лимузин Обухов, Лимузин Пирятин, Лимузин Прилуки, Лимузин Рава-Русская, Лимузин Ровно, Лимузин Ромны, Лимузин Славута, Лимузин Сумы, Лимузин Тернополь, Лимузин Ужгород, Лимузин Умань, Лимузин Фастов, Лимузин Хмельницкий, Лимузин Хуст, Лимузин Червоноград, Лимузин Черкассы, Лимузин Чернигов, Лимузин Черновцы, Лимузин Шостка Лімузин Бориспіль, Лімузин Олександрія, Лімузин Біла Церква, Лімузин Бердичів, Лімузин Боярка, Лімузин Бровари, Лімузин Василівка, Лімузин Вінниця, Лімузин Вишневе, Лімузин Володимир-Волинський, Лімузин Дрогобич, Лімузин Дубно, Лімузин Житомир, Лімузин Золотоноша, Лімузин Івано-Франківськ, Лімузин Калуш, Лімузин Кам’янець-Подільський, Лімузин Київ, Лімузин Кіровоград, Лімузин Ковель, Лімузин Коломия, Лімузин Коростень, Лімузин Коростишів, Лімузин Кролевець, Лімузин Кузнецовськ, Лімузин Лубни, Лімузин Луцьк, Лімузин Львів, Лімузин Могилів — Подільський, Лімузин Мукачево, Лімузин Надвірна, Лімузин Ніжин, Лімузин Нововолинськ, Лімузин Новоград-Волинський, Лімузин Обухів, Лімузин Пирятин, Лімузин Прилуки, Лімузин Рава-Руська, Лімузин Рівне, Лімузин Ромни, Лімузин Славута, Лімузин Суми, Лімузин Тернопіль, Лімузин Ужгород, Лімузин Умань, Лімузин Фастів , Лімузин Хмельницький, Лімузин Хуст, Лімузин Червоноград, Лімузин Черкаси, Лімузин Чернігів, Лімузин Чернівці, Лімузин Шостка

Лімузин Хаммер у Житомирі та молоді моделі!

Лімузин Хаммер у Житомирі та молоді моделі! Дякуємо за довіру та вибір лімузина Хаммер на свято!

лімузин житомир, прокат лимузинів у житомирі, лімузин на прокат житомир, житомир ціна прокату лімузинів, оренда хамера ціна, хамер на прокат, замовлення лімузинів, лімузин на прокат

 

Hummer лімузин на весіллі в Рівне

Hummer лімузин  для молодят Аліни та Івана з Рівного! Наші вітання та вдячність за оренду Hummer лімузин в Рівному!

лімузин рівне, прокат лімузинів у рівному, лімузин на прокат рівне, лімузини рівне, хаммер у рівному, хамер рівне замовити, ціна прокату хамеру у рівному, рівне лімузини, оренда лимузину рівне

 

Середнє Водяне, Рахів, Закарпатська область, Хаммер лімузин, весілля

Хаммер лімузин на весіллі молодят Іона та Аліни в с.Середнє Водяне Рахівського Району Закарпатської області. Вітаємо чарівну пару та дякуємо за замовлення лімузину в Рахові!

лімузин закарпаття, лімузин на весілля в рахові, Рахів лімузин, лімузини рахів, прокат лімиузинів в Рахові, лімузин оренда рахів, рахів ціна прокату лімузинів, лімузин на прокат рахів, замовити лімузин в рахові, ціна лімузину в рахові, лімузин ужгород, прокат лімузинів в ужгороді, лимузин рахов, прокат лимузинов в рахове, лимузины рахов, лимузин ужгород, лимузины ужгород, прокат лимузингов в ужгороде, хамер ужгород, хамер рахов, лимузин хамер ужгород, ужгород хамер на свадьбу

Cadillac Escalade джип 2017 відео

Cadillac Escalade джип 2017 відео

 

Автомобіль Cadillac Escalade — 2017 рік!

 Колір — чорний

Місць — 5

Для цього потужного джипа

Cadillac Escalade немає перешкод! навіть, якщо дорога існує лише як напрямок, джип Каділак майстерно подолає всі перешкоди, при цьому як весільне авто буде виглядати урочисто та по-богатому!

Фотогалерея Cadillac Escalade — 2017 рік

Лімузин Борислав

Карета Лімузин Chrysler 300C kareta в Бориславі Львівської області

dav

лімузин борислав, прокат лімузинів в бориславі, лімузин на пркоат борислав,ціна прокату лімузинів в бориславі., замовити карету на весілля в бориславі, ціна карета на весілля прокат, оренда карети на весілля в бориславі, лімузин львів, прокат лімузинів у львові, львів карета на весілля

Що може бути краще за лімузин?

Лімузин Hummer H2 white та Лімузин Lincoln Excalibur

Що може бути краще за лімузин? Лише два лімузини! Ретро або мега потужність? Граціозність чи брутальність? Вражаюча довжина чи велика кількість місць у лімузинах? Вибір за молодятами! Зробіть весілля комфортним та вражаючи прекрасним разом із нашим автопарком лімузинів!

 Зробіть свій вибір авто на весілля  тут — Автопарк

 

Ключі від раю и ключі від лімузинів! Шукай 10 відмінностей!

Лімузин карета CHRYSLER 300C 

Відгуки про роботу нашої компанії по прокату лімузинів , водіїв і про враження про лімузини читайте тут.

Фотогалерея наших замовників лімузинів на весілля або дівоч-вечір за посиланням тут.

Безпеки усім нам на життєвому шляху!

Лімузин карета CHRYSLER 300C в Київі

Лімузин карета CHRYSLER 300C для наших молодят з Київа — Дмитра та Тетяни!

Дякуємо, що обрали на  весілля карету на базі CHRYSLER 300C лімузин

Лімузин карета на весілля — до Ваших послуг. Прокат авто карета лімузина Крайслер — це складова свята, де необхідно створити атмосферу романтики

 

 

Лімузин карета на весілля,  Прокат авто карета,  лімузин Крайслер, Лімузин карета CHRYSLER 300C,  свято, крайслер, лимузин крайслер, прокат карети на весилля, свадебные кареты цйена, цена проката карета на свадьбу, весыльны кареты, лимузин, прокат лимузина, лимузин киев, прокат лимузинов в киеве, цена проката лимузина в киеве, крайслер на свадьбу заказать, киев прокат лимузинов

Наші авто

Лімузин Hummer H-2 хром

Колір — білий з хромованим оздобленням.
Кількість місць — 14+1. Лімузин — 2019 року випуску

Ціна: 100-120 ум.од./год.

Салон світлий шкіряний в стилі Зодіак. Лазерне шоу, неонове світло. Великий люк. Бар кришталевий дзеркальний. Підлога з диско-підсвіткою, прозора
Читать далее

Автомобіль Cadillac Escalade — 2017 рік!

 Колір — чорний

Місць — 5

Ціна: договірна

Читать далее

Лімузин Chrysler 300C kareta

Лімузин Крайслер 300 С. Колір — білий. Оздоблений золотими кованими елементами. Кількість місць — 5+1.

Ціна: 75 — 100 ум.од./год.

Кришталева люстра. Парчевий салон в золоті та кришталі. Кришталевий посуд для пасажирів
Читать далее