Лімузин Hummer H2 white

Колір — білий. Кількість місць — 12+1.

Ціна: 80 — 120 ум.од./год.

Салон шкіряний в стилі Версаче. Караоке, лазерне шоу, неонове світло. Люк. Дверь — крило чайки. Бар кришталевий дзеркальний.

Якщо ви юні і завзяті, а для вашого заходу необхідно узяти напрокат лімузин, то лімузин Хаммер (лімузин Hummer) стане справжньою знахідкою! Любите музику і танці? Тоді лімузин Хаммер до ваших послуг.

Прокат лімузина Хаммер — це справжня дискотека на колесах. Уся компанія зможе заспівати караоке, не виходячи з лімузина, який можна орендувати для прогулянки. Любите кіно? Немає проблем! У лімузині — три екрани, попиваючи шампанське з бару, який тут же в лімузині з розкішним салоном, ви зможете насолоджуватися приємною прогулянкою на лімузині і дивлячись цікавий фільм або музичні кліпи. Просторий лімузин на 12 чоловік допоможе весело провести час з дорогими вам людьми. А хочете нових вражень?

У лімузині хаммер є люк, через який, не виходячи з лімузина, не припиняючи руху, можна вітати перехожих і інших учасників дорожнього руху, які не подорожують на лімузині по дорогах нашого міста. Фотографії за участю мега-лімузина стануть справжньою прикрасою фотоальбому і незабутньою подією, наповненою радісними емоціями. Оренда лімузина Хаммер — це оренда лімузина для шумної і веселої компанії. Відео Хаммер лімузин від нашої компанії

 

 

Фотогалерея автомобіля

Зробити замовлення