Лімузин Chrysler 300C kareta

Лімузин Крайслер 300 С. Колір — білий. Оздоблений золотими кованими елементами. Кількість місць — 5+1.

Ціна: 75 — 100 ум.од./год.

Кришталева люстра. Парчевий салон в золоті та кришталі. Кришталевий посуд для пасажирів

Ви запланували весілля в стилі а-ля королівська, або Попелюшка виїзжає на бал? Тоді Вам ніяк не обійтися без казкової карета. Лімузин карета на весілля — до Ваших послуг. Прокат лімузина Крайслер (Лімузин карета CHRYSLER 300C) — це складова свята, де необхідно створити атмосферу романтики, шарма та загадковості. Це єдина карета в лімузині, таку карету в лімузині можно взяти в оренду на весілля по всій Україні, без можливості зустрітись з таким самим лімузином в Вашому місті, так як карета лімузин Крайслер-300 С — єдиний лімузин в Україні, що виконано в такому незвичному стилі.

Зробіть Ваше весілля казковим! Здійсніть подорож в розкішному салоні карети, на парчових подушках, скоштуйте шампаня, не виходячи з лімузину, з справжніх кришталевих келихів. Замовлення лімузина-карети на весілля доможе здійснити казку.

Маєте бажання подарувати дітям свято, що надовго залишатимеся в пам»яті? День народження в лімузині, випускний в справжній кареті, в лімузині — стануть дивовижним проявом любові до Вашого дитяті, враження від прогулянки на лімузині назавжди залишуться приємними спогадами в житті Вашіх дітей. Радість та захват дитячих очей — це завжди радість для їх батьків, які здогадались створити для них свято в лімузині.

Ціна: 75 — 100 ум.од./год.

 

Фотогалерея автомобіля

Зробити замовлення